31 de maig 2012

Sopar final de curs

Com tots els anys, arriba el més de juny, el final del curs escolar i el sopar que l'AMPA organitza al col·legi. Sabem que encara hi ha famílies que no han participat mai d'aquesta activitat. Es per això que volem engrescar-vos a participar d'aquesta activitat, que ens permet coneixer d'una forma més distesa a la resta de pares i mares dels companys dels nostres fills/es, així com a la resta de personal del col·legi, tant docent com no docent.

L'escola obrirà les portes a les 18:00 per tal que els vostres fills puguin gaudir d'una tarda d'activitats amb tallers diversos i inflables pels més menuts. I al voltant de les 20:00 començarem a parar les taules per començar el sopar.

Com cada any podreu gaudir de música en viu i finalitzar el sopar amb una mica de cava ben fresquet o una mica de ron cremat pels més valents.

Recordeu també que durant el sopar realitzarem el sorteig de regals que ens han facilitat els comerços del municipi, i que demanem la vostra participació en la compra de butlletes pel sorteig.

Finalment només volem aprofitar l'ocasió i demanar-vos una mica de paciència i col·laboració durant el sopar, ja que un event d'aquesta magnitud, on anys anteriors hem comptat amb la participació de més de 700 persones, implica un grau molt alt d'organització, i no sempre és possible dur-lo a terme d'aquesta forma.

No teniu excusa! Deixeu de banda la vostra agenda per aquest dissabte i feu-n'hi un lloc per nosaltres. Us hi esperem el dissabte 2 de juny a l'escola!

1 comentari: