08 de setembre 2012

Agraïment a les famílies

Bon dia a tothom!

Després del dia d'ahir, en que es van lliurar els llibres de text, els membres de la junta de l'AMPA i la resta de famílies que han participat en aquesta tasca voluntàriament , voldríem agrair a totes les famílies que vau venir durant el dia d'ahir la vostra comprensió pel que fa a demanar-vos, amb tant poc temps, la presentació dels dos justificants de pagament com a requisit imprescindible per al lliurament dels llibres.

Vam fer la comunicació per correu electrònic i la publicació, tant a la web com al nostre Facebook, tant aviat com l'escola ens ho va comunicar.

Pel que fa a les famílies que vau marxar sense recollir els llibres per manca de presentació de justificants, us volem recordar que per a que els vostres fills rebin els llibres el primer dia d'escola, cal que aquest dia us dirigiu a recepció amb els dos justificants de pagament. En cas contrari, no es lliuraran els llibres fins a la presentació dels justificants.

Us tornem a donar les gràcies per la vostra comprensió i esperem que entengueu la necessitat de mesures com aquestes en la situació actual que tots plegats vivim.

Us desitgem un bon començament del curs escolar 2012-2013.


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada