24 d’octubre 2012

Caminada de tardor

El proper diumenge 11 de novembre realitzarem, com cada any, la caminada de tardor. Aquest any farem el recorregut d'anada i tornada fins a l'ermita de Sant Ponç. La sortida es farà en vehicle particular des de l'escola, on ens trobarem a les 09:00 h, per anar a un punt de la N-340, abans d'arribar al Urb. El Lledoner, on deixarem els vehicles i començarem la caminada.
El recorregut fins a l'ermita té una durada aproximada d'uns 40 minuts. Un cop arribats al lloc, podrem fer la visita a l'ermita i, acontinuació, farem la butifarrada. Us recordem que l'ermita no és habitualment oberta al públic, per la qual cosa és una oportunitat excepcional de visitar-la.
Al acabar d'esmorzar, farem el camí de tornada cap als vehicles per un camí alternatiu al d'anada, fins arribar una latra vegada a la N-340 (aquest trajecte té una durada més o menys el mateix temps, però és més recte).

Acontinuació us donem uns quants consells per preparar la caminada:

- porteu un calçat adeqüat i còmode,
- roba d'abric i una capelina per si ens plou una mica o fa vent(podeu veure la previsió a l'enllaç del menú lateral dret del blog).

Us deixem uns enllaços per anar obrint boca:

Enllaç al cartell informatiu:


Caminada de tardor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada